CCleaner 5.04

{tab=Leírás}
Fejlesztő: CCleaner
Weboldal: ccleaner.com
Licensz: freeware
Magyar nyelv: van


A CCleaner egy ingyenes, magyar nyelvű, a rendszer működését optimalizáló segédprogram, amely többek közt eltávolítja a nem-használt, illetve szükségtelen fájlokat a merevlemezről.A CCleaner (teljes nevén Crap Cleaner) egy olyan freeware program, amely optimalizálja a felhasználó számítógépét és eltávolítja a nem-használt, illetve szükségtelen fájlokat a merevlemezről. A programot a Piriform fejlesztette ki Microsoft Windows-ra, amely összesen 37 nyelven érhető el. 2009. június 25-én több mint 300 millióan töltötték le a Piriform weboldala szerint.

A CCleaner-rel a felhasználó eltávolíthatja a nem-használt, szükségtelen fájlokat a merevlemezről és számos más támogatott programból, illetve a webböngészőkből például az előzményeket, vagy a cookies-okat. Kitisztíthatjuk vele még a lomtárat, a memóriát, a töredezett fájlokat, a naplófájlokat, a fájltöredékeket és még számos más adatot is. A program emellett megkeresi és javítja az olyan hibákat, mint például a nem-használt fájl-kiterjesztések, program-bejegyzések és hiányzó megosztott DLL fájlokat a Windows -ben.

A CCleaner rengeteg programban ki tudja tisztítani a nem használt fájlokat vagy szükségtelen fájlokat: Firefox, Opera, Internet Explorer, Safari, Google Chrome, Foxit Reader, Microsoft Office (2000, XP, 2003, 2007), Nero Burning ROM, Java, Windows Live Messenger, ZoneAlarm, Adobe Flash Player, QuickTime, VirtualDub, Windows Media Player, 7-Zip, Avira AntiVir, Spybot – Search & Destroy, Windows Registry, eMule, KaZaA, Google Toolbar, Netscape, Adobe Acrobat, WinRAR, WinAce, WinZip.

Mindemellett segít a programok eltávolításában és a Windows indulásakor automatikusan elinduló programok beállításában is. A 2.13.8-as verziótól kezdve már rendszer-visszaállítási pontot is lehet vele törölni. Rendszeresen jelenik meg hozzá frissítés, amit a program saját maga ellenőriz elindításakor, de ha ez blokkolva van tűzfallal, akkor manuálisan is leellenőrizhetjük az új kiadást. A program mentes a hirdetésektől és kémprogramoktól, ingyenesen és korlátozás nélkül használható.

{tab=Képek}

[nggallery id=46]

{/tabs}

[adrotate group=”15″]

Hasonló szoftverek:

[wprs-table type=”aggregate” cpt=”post” num=”10″ rank=”no” title=”” images=”no” summary=”yes” price=”no” rating=”yes” action=”no” cat=29]

Még több hasonló szoftver

[adrotate group=”13″]
[adrotate group=”14″]

Letöltés:

[wpdm_package id=69]
[wpdm_package id=70]

2 thoughts on “CCleaner 5.04”

  1. Egyszerű és átlátható kezelőfelület. Minden fontos funkciót tartalmaz, ami egy ilyen programtól elvárható.

Leave a Reply

Your email address will not be published.