Fotosizer 2.09

{tab=Leírás}
Fejlesztő: Fotosizer.com
Weboldal: fotosizer.com
Licensz: freeware
Magyar nyelv: van


Fotók egyszerű átméretezése, forgatása, tömörítése, átnevezése akár csoportosan is.A Fotosizer segítségével képeinket gyorsan és egyszerűen átméretezhetjük, akár egyszerre, csoportosan is. Az átméretezéshez megadhatunk fix szélességet vagy magasságot, de akár százalékos értéket is. Választhatunk, hogy az eredeti képarányt használja a program, vagy az általunk megadott méretre alakítsa át a képeket. Az átalakításhoz választhatunk különböző effekteket (fekete-fehér, szépia, negatív), elforgathajuk és tükrözhetjük is a képeket, valamint megváltoztathatjuk a fotók minőségét vagy DPI-jét. A kimeneti formátum lehet bmp, jpg, gif, png vagy tif, és akár a képek elnevezését is megadhatjuk a konvertálás előtt.

Minimális rendszerkövetelmények:

A magyarítás külön telepítendő. Ehhez töltsd le a magyar nyelvi fájlokat, majd a Program Files\PhotoFiltre mappából másold be a TranslationHU.plg fájlt, és töröld ki onnan a TranslationEN.plg-t.

{tab=Képek}

[nggallery id=110]

{/tabs}

[adrotate group=”15″]

Hasonló szoftverek:

[wprs-table type=”aggregate” cpt=”post” num=”10″ rank=”no” title=”” images=”no” summary=”yes” price=”no” rating=”yes” action=”no” cat=10]

Még több hasonló szoftver

[adrotate group=”13″]
[adrotate group=”14″]

Letöltés:

[wpdm_package id=355]

Leave a Reply

Your email address will not be published.