Foxit Reader 7.1.3.0320

{tab=Leírás}
Fejlesztő: Foxit Software
Weboldal: foxitsoftware.com/pdf/reader
Licensz: ingyenes
Magyar nyelv: van (külön letöltendő)


Kis méretű, gyors és ingyenes PDF-megjelenítő.


Alkalmas az Acrobat PDF-fájlok megnyitására, az oldalak nagyítására és elforgatására. A program tud magyarul is, ehhez a Language menüpontban kell kiválasztani a magyar nyelvet és utána már magától letölti és telepíti a szükséges nyelvi fájlokat.

Minimális rendszerkövetelmények:

Kompatibilis operációs rendszerek:

 • Windows 95
 • Windows 98
 • Windows Me
 • Windows NT
 • Windows 2000
 • Windows XP
 • Windows Vista
 • Windows 7
 • Windows 8
 • Ubuntu Linux (emulátorral)

{tab=Képek}

[nggallery id=30]

{/tabs}
[adrotate group=”15″]

Hasonló szoftverek:

[wprs-table type=”aggregate” cpt=”post” num=”10″ rank=”no” title=”” images=”no” summary=”yes” price=”no” rating=”yes” action=”no” cat=22]

Még több hasonló szoftver

[adrotate group=”13″]
[adrotate group=”14″]

Letöltés:

[wpdm_package id=105]
[wpdm_package id=106]

18 thoughts on “Foxit Reader 7.1.3.0320”

 1. Pingback: Propeller
 2. Ennél a verziónál (egyelőre) hiába választasz magyar nyelvet. Nem tölt le semmit, hanem kiírja, hogy nincs hozzá nyelvi fájl és meginvitál a fordítók közé.

  1. Nálam ha a Language menüpontban kiválasztom a Hungarian-t, akkor megtalálja a nyelvi fájlt, és a Download gomb megnyomása utána le is tölti és be is állítja. Viszont az furcsa, hogy ha belépek a hivatalos weboldalra, akkor onnan nem tölthető le a magyar nyelvi fájl, mert ott azt írják, hogy 0%-os a fordítás állapota. 🙂

   Köztes megoldásként felraktam ide a saját nyelvi fájlomat (ami nálam gond nélkül működik), így most már elérhető ez is a letöltések között. Csak másold be a program mappájába, és utána állítsd át a nyelvet.

    1. Pedig ott van az. 🙂
     Itt a Foxit Reader alatt, a jobb oldalon lévő Letöltés fülnél találod.
     Foxit Reader magyar nyelvi fájl (lang_hu_hu.xml)
      

   1. Köszi. Egy régebbit én is előkotortam valahonnan, de az – enyhén szólva – hiányos az új verzióhoz.

 3. (lang_hu_hu.xml).Eddig eljutottam. Utána rengeteg sor szöveg, de a nyelv kiválasztása lehetőség sehol. Nem értem, segítség!!
  (Köszi)

 4. ha ezt a file-t bemásoltad a Foxit/Foxit Reader könyvtárba utána megnyitod és a menüben a “Tools” alatt a “Preferens”-nél a “Languages” és ott kiválasztod a megfelelő nyelvet..

 5. deniss_!
  Köszi a segítséget, végül sikerült rájönnöm magamtól, de nem kis időmbe telt… Kipróbáltam , hát maradjunk annyiban, hogy legalább a fele magyarul van. Egyébként is itt az ideje rendesen megtanulni angolul.

 6. Ha érdekel van egy egész jó kis fordításom hozzá talán jobb mint ami itt van fent.. dobj egy mélt és küldöm vissza (dpenter@freemail.hu)

 7. A Foxit Reader mappában nekem létre kellett hoznom egy lang nevű könyvtárat és a nyelvi fájlt abba bemásolva kezdett magyarul “beszélni” csak.

Leave a Reply

Your email address will not be published.