MyDefrag 4.3.1

{tab=Leírás}
Fejlesztő: J.C. Kessels
Weboldal: mydefrag.com
Licensz: freeware
Magyar nyelv: nincs


Ehhez a programhoz még nem készült leírás.
{tab=Képek}

Nincsenek képek.

{/tabs}

[adrotate group=”15″]

Hasonló szoftverek:

[wprs-table type=”aggregate” cpt=”post” num=”10″ rank=”no” title=”” images=”no” summary=”yes” price=”no” rating=”yes” action=”no” cat=29]

Még több hasonló szoftver

[adrotate group=”13″]
[adrotate group=”14″]

Letöltés:

[wpdm_package id=309]

2 thoughts on “MyDefrag 4.3.1”

 1. A mydefrag egy töredezettségmentesítő programcsomag úgynevezett GUI (tehát kissebb programok csoportja egy ablakos keretrendszerbe szervezve) A programcsomag a jkdefrag nevű töredezettségmentesítő köré épül és olyan szolgáltatások tartoznak hozzá mint pl: a bootoláskor aktíválható rendszerfájl (pagefile.sys, hiberfile.sys stb…) töredezettségmentesítő, vagy regisztrációs lista tömörítő, időzíthetjük a karbantartási műveleteket és a töredezettség mentesítésre is különböző működési sémákat adhatunk meg sőt mi több berakhatjuk képernyőkímélőnek is, együttműködik a Ccleaner rendszerkarbantartó progival.

  Angolul nem tudoknak: tartalmaz magyar nyelvet is.

  A program frissítése a keretrendszerből indítható és csak a frissülő rendszer vagy alprogram-fájlokat érinti nem kell újratelepíteni az egészet.

  Telepítése nagyon egyszerű lényegében egy rendszermagot kapunk amikor legelösször történik a mydefrag letöltése. Kicsomagoljuk a betömörített programot egy mappában itt indítsuk is el. Az indítást követően a program megvizsgálja hogy minden szükséges alprogram elérhető-e ha nem akkor azt többé kevésbé autómatikusan letölti, és ugyan ezzel a fájlal indítható is. Tehát nem követi a szokásos sémát hogy C:\Program Files\stb… hanem a kibontásra került mappába telepít mindent.
  A program telepítést és az indítását is egy exe kiterjesztésű program fájlal indítjuk jobb egérgombos Win menüben: küldés / asztal jeleníthetjük meg az ikonját az asztalon.

  A teljes program hordozható tehát az egész mappát amiben a fő és alprogramok vannak oda másoljuk ahova akarjuk és akárhonnan indítható.

  Évek óta használom és ajánlom mindenkinek, nagyon elhanyagolt gépeken is viszonylag gyorsan rendbe rakja a gépet és a rendberakást követő újraindításkor egyből feltűnő gyorsulást lehet vele elérni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.