Apache OpenOffice 4.0.1

{tab=Leírás}
Fejlesztő: The Apache Software Foundation
Weboldal: hu.openoffice.org
Licensz: freeware
Magyar nyelv: van


A vezető nyílt forrású irodai alkalmazáscsomag szövegszerkesztéshez, táblázatkezeléshez, bemutatókhoz, grafikához, adatbázisokhoz és más feladatokhoz.


Több nyelven és napjaink legtöbb általános célú számítógépén működik. Nemzetközileg szabványosított formátumban tárolja az Ön adatait, valamint írja és olvassa több sűrűn használt irodai alkalmazás állományait. Letöltése és használata bármilyen célra – beleértve az üzleti alkalmazást is – teljesen ingyenes.

Kiváló szoftver

Az OpenOffice.org 3 több, mint húsz év szoftverfejlesztésének eredménye. Mivel a kezdetektől egyetlen nagy alkalmazásnak terveztük, egységesebb minden más irodai csomagnál. A teljesen nyílt fejlesztési módszer azt eredményezi, hogy bárki kérhet új funkciókat, bővítheti a szoftvert, vagy jelezheti, ha hibát talál. Az eredmény: az OpenOffice.org 3 mindent megtesz, amit Ön irodai alkalmazástól elvár, és pontosan úgy, ahogy Ön akarja.

Könnyen kezelhető

Az OpenOffice.org 3-at egyszerű tanulni, és ha már használt korábban más irodai programcsomagot, az OpenOffice.org 3-at már birtokba is veheti. A nemzetközi anyanyelvi közösségünk olyan kiterjedt, hogy az OpenOffice.org 3 és támogatása valószínűleg elérhető a legtöbb magyartól eltérő nyelveken is. És ha már vannak állományai más irodai programcsomagból – az OpenOffice.org 3 minden bizonnyal nehézség nélkül megnyitja azokat.

Szabadon használható

Mindezek tetejébe az OpenOffice.org 3 letölthető és korlátlanul használható a legcsekélyebb licencdíj fizetése nélkül. Az OpenOffice.org 3 az LGPL licenc alatt áll. Ez azt jelenti, hogy Ön bármilyen célra használhatja – otthoni, üzleti, oktatási és közigazgatási céllal egyaránt. Annyi számítógépre telepítheti, amennyire csak akarja. Készíthet másolatokat és továbbadhatja azokat családtagoknak, barátoknak, diákoknak, alkalmazottaknak – akinek tetszik.


[slider title=”Minimális rendszerkövetelmények:”]

Microsoft Windows alatt

  • Windows 2000 (Service Pack 2 vagy újabb), Windows XP, Windows 2003, Windows Vista
  • 256 MB RAM (512 MB RAM ajánlott)
  • Telepítéskor legalább 650 MB szabad hely a merevlemezen
  • 1024 x 768 vagy magasabb felbontás 256 színnel

[/slider]

{tab=Képek}

[nggallery id=25]

{/tabs}

[adrotate group=”15″]

Hasonló szoftverek:

[wprs-table type=”aggregate” cpt=”post” num=”10″ rank=”no” title=”” images=”no” summary=”yes” price=”no” rating=”yes” action=”no” cat=21]

Még több hasonló szoftver

[adrotate group=”13″]
[adrotate group=”14″]

Letöltés:

[wpdm_package id=154]