Safari 5.1.7

{tab=Leírás}
Fejlesztő: Apple
Weboldal: apple.com/safari
Licensz: ingyenes
Magyar nyelv: nincs


Az Apple böngésző programja.


A Macintosh számítógépekről ismert Safari böngésző új változata a “Nitro” nevű JavaScript-motorra épül, amely gyorsabb böngészést tesz lehetővé. Főbb funkciók: privát böngészés, többablakos megjelenítés, beépített letöltésvezérlő, kereső, többféle beállítható blokkolás, RSS támogatás, cover flow (a megnyitott weboldalak háromdimenziós megjelenítését biztosító funkció), HTML5 és a CSS3 támogatása, (geolocation) API, a HTML5-ös tagolást, űrlap-validációt, WebSockets, AJAX History.Minimális rendszerkövetelmények:

 • Mac OS X 10.6.1 vagy 10.6.2
 • Mac OS X 10.5.8 vagy 10.5.7
 • Mac OS X 10.4.11
 • Vista, XP és Windows 7

{tab=Képek}
[nggallery id=6]

{/tabs}

[adrotate group=”15″]

Hasonló szoftverek:

[wprs-table type=”aggregate” cpt=”post” num=”10″ rank=”no” title=”” images=”no” summary=”yes” price=”no” rating=”yes” action=”no” cat=3]

Még több hasonló szoftver

[adrotate group=”13″]
[adrotate group=”14″]

Letöltés:

[wpdm_package id=167]

12 thoughts on “Safari 5.1.7”

 1. Pingback: Propeller
 2. Szia!
  Egy kérdésem lenne: mitől magyar ez? Lehet, hogy nem néztem át jól, de sehol nem találom a nyelvbeállítást, így meg nem magyar.Még egy kérdés, hátha tudja valaki:telepítés után a Top Site nekem nem jelenik meg a könyvjelzősávban.Hibát nem jelez, de a 3D-s effekteket nem hozza.Lehet, hogy a videókártya miatt?
  Aki tud, segítsen!   Pataki
   

  1. Csak véletlen elírás volt a magyar nyelv.  Köszi, hogy szóltál!

   Szerintem is  a videókártya lesz a felelős a hibás megjelenítésért.  A hivatalos rendszerkövetelmények szerint az alábbi videókártyák alkalmasak a Safari futtatására:

   Win:
   – A DirectX 9.0-compatible video card with 32MB of video RAM

   Mac:
   – ATI: Any AGP-based ATI RADEON GPU, with 16 MB VRAM or better
   – NVIDIA>: NVIDIA GeForce2 MX or later, with 16 MB VRAM or better

   Ha ezeknek a követelményeknek megfelel a kártyád, akkor esetleg próbáld meg frissíteni a driverét, hátha az megoldja a gondot.

 3. A “download”ablakot miért csak”kézi” uton lehet eltüntetni ?A Nyamvadt explorer simán tudja :)Mégis safarit használok :)))))))A mások dolog többségében elég sok böngésző magyar nyelvű,kinek képzelik ezek magukat,hogy angólai nyelvet támogatják :!Nagy kár,hogy nem találtam +az email címet ahova lehetne írni nekik 🙂

 4. Helló mindenki!
   
  Segítsetek!
  Letöltöttem a safari 5-t és nem jelenik meg a top sites. Miért?
   

  1. Pontosan hogy érted azt, hogy nem jelenik meg? Arra gondolsz, hogy van Top Sites oldalad, csak eltűntek belőle a korábban felvett weboldalak? Vagy csak az a gond, hogy eltűnt a címsor alól az a sáv, ahonnan be lehet lépni a Top sites-ba? Mert ha ez utóbbi, akkor a beállítások menüpontban a Show Bookmarks Bar-t kéne kiválasztani és újra ott lesz ez a menüpont. Az előbbi esetre sajnos nem tudok megoldást (persze azon kívül, hogy újra beállítod őket).

 5. Az összes jelentősebb böngészőben választható a magyar nyelv, ezt a Safari miért nem tudja? Apple-nek Magyarország nem létezik?

  1. Mert nem jelentős! Nekem a imac gépemen safari van de feltoltam rá a firefox-ot. Az jobb!!!!!

 6. Hi. A Safari mindig is angol volt és az is marad. Ahogy a számítástechnika valódi nyelve is angol. Lehet ettől elfordulni, max. ezzel lemondasz sok, valóban jó dologról. Ilyen a Safari is. Egyszerű, könnyen kezelhető és gyorsabb, mint bármelyik versenytársa. És az én tapasztalataim szerint stabilabb is. Sokkal. Mellesleg a “gugli kóm” is Safari belülről, csak más gúnyát húztak rá.
  Szóval a legtutibb választás a Safari – és nem valami hangzatos gagyi 😉

 7. Sziasztok!
  De segítséget szeretnék kérni! Op. rendszerem Vista és problémám a Safari böngészőt szerettem volna testre szabni és remekül sikerült még a régi Safari beállításokat megnyomni, szinte mindenhol eltüntetnem az eszköztárakat és a többi sort is (elrejtettem –hide-!), törlés nélkül! Ugyis újabb magyarintott verziót akartam feltenni, ezért töröltem a meglevő Safarit és feltettem a magyarintott Safari 5.1.7 -et, de a “rejtett” sorok NEM JÖTTEK elő továbbra sem! Örökölte a régi beállításait valahonnan ugylátszik!
  Se címsor sem beállítás ikon jobb oldalon, jobb egér gombal nem található SEMMI, csak új “fül” –New Tab- hozható létre, semmi visszaállítási (beállítási) lehetőség sehol nem találok!!.
  Előre is köszönöm a segítséget!

  üdv: Rawen

Leave a Reply

Your email address will not be published.